Informationsmøde for nye og gamle aktive medlemmer

Til kalenderen!

Dato: Torsdag den 30. januar 2020 kl. 19.00.

Sted: Thors Bakke, Møllegade 4, 8900  Randers C (se nedenfor)


Mødet har til formål at give en orientering om det mulige samarbejde med museet.

Vi kommer bl.a. ind på, hvad vi som amatørarkæologer kan byde ind med, og hvilke opgaver museet eventuelt vil have interesse i at få løst af lægfolk.


Så skal vi også tale om, hvordan samarbejdet kan foregå i praksis. Arbejde på selve museet kan kun foregå i museets normale arbejdstid. Det kræver instruktion fra museets fagfolk, og der er begrænsede pladsforhold, hvor der arbejdes. Dernæst har museet opstillet nogle regler for frivillige, og alt det tager vi en snak om. 


Hvis I læser notatet om Amatør-arkæologi, som også findes på denne side, kan I danne jer et indtryk af, hvad dagsordenen kommer til at indeholde i en lidt løs form.


Hvor mødes vi?

Vi holder infomødet i Salen på Thors Bakke Plejehjem, hvor vi også afholder folkeuniversitetsforedrag. Bygningen ligger på hjørnet af Biografgade og Møllegade. Der er parkeringsmuligheder enten i den to-etagers parkeringskælder (ingen betaling efter kl. 18) lige under salen, eller på det store areal foran Thors Bakke. Indgang til salen fra parkeringskælderen og fra den store trappe i Biografgade og fra Møllegade. 


Tilmelding: Til mail udgravning@gmail.com


Vi håber at se så mange af jer, som muligt.

4 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Forfatter: Amatørarkæolog og udgravningskoordinator Helge Ø. Nielsen. Amatør-arkæologi: Amatør: Fra latin – (amator) avl. af amara (elske). En elsker af kunst eller videnskab, der giver sig af med en

Dato: 07.12.2019. Type: Øvelsesrekognoscering efter flint, skår og andre tegn på forhistorisk aktivitet. Sted: Ved ejendommen Valdal tæt på Kastbjerg ådal. Invitation med nøjagtig adresse blev udsendt