Thu, Jan 09 | Kulturhuset, Frokoststuen, 2. sal

Nytårskur

Datoen for vores traditionsrige nytårskur er nu sat, og foreningen er som sædvanlig vært ved et ostebord på dagen sammen med et interessant foredrag om spor i vores lokale natur fra istid og op gennem oldtiden.
Man kan ikke længere tilmelde sig

Tid & sted

Jan 09, 2020, 7:00 PM
Kulturhuset, Frokoststuen, 2. sal, Stemannsgade 2, 8900 Randers, Danmark

Om begivenheden

Den 1. september 2019 startede projekt "Tidsrejsen", som er et formidlingssamarbejde mellem Randers Regnskov, Museum Østjylland og Randers Kommune. 

Vi har i Randers Kommune en unik sammensat natur med spor helt tilbage fra før istiden. Hvis man ved, hvor man skal kigge, og hvor man skal gå hen, kan man få et fantastisk indblik i, hvordan naturen har udviklet sig siden sidste istid. Og det er målet med Tidsrejsen at flere får mulighed for at opleve og fordybe sig i den natur, som er lige uden for vinduet.  

Anders Bloksgaard Rathe, som er nyansat projektkoordinator på projekt "Tidsrejsen", kommer fra en stilling hos Vardeegnens museer og er desuden cand.mag. i historie og har en baggrund som naturvejleder. 

Denne aften vil Anders give os en masse inspiration til lokale oplevelser.

Vi glæder os til at se rigtig mange medlemmer til Nytårskuren! Som sædvanligt behøver du ikke melde dig til, men kan bare møde op til aftenen. I blandt os har vi dog en madmor, som gerne vil vide, hvor mange gæster, hun cirka skal tælle til, så melder du dig til i forvejen, siger vi tak. 

Dette er et medlemsarrangement, men alle er velkomne som medlemmer. 

Indmeldingsblanket:  https://www.randers-arkaeologi.com/indmeldelsesblanket 

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del denne begivenhed

 Nyhedsbrev: 

Et par gange om året udsender vi nyhedsbrev til vore medlemmer med aktuelt fra lokalområdet, aktuelle foredrag i samarbejde med folkeuniversitetet osv. Selvom du endnu ikke er medlem, kan du sagtens tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Adresse:

Randersegnens Amatørarkæologer

c/o Historisk Samfund

Helligåndshuset

Erik Menveds Plads 1

8900  Randers C

Telefon 29 36 49 66

Mail: Udgravning@gmail.com

Søg på hjemmesiden...

Logo spejlvendt.JPG

Find os på facebook

  • Facebook