tir. 03. dec. | Kulturhuset, Museum Østjylland, 1. sal

Foredrag: Arkæologernes arbejdsår

Hør blandt andet om den arkæologiske undersøgelse ved Metervej i Sønder Borup, hvor arkæologerne fandt sporene efter en 2.000 år gammel gravplads med 35 grave fra jernalderen.
Man kan ikke længere tilmelde sig
Foredrag: Arkæologernes arbejdsår

Tid & sted

03. dec. 2019 19.00 – 21.00
Kulturhuset, Museum Østjylland, 1. sal, Stemannsgade 2, 8900 Randers, Danmark

Om begivenheden

Traditionen tro fortæller Museum Østjyllands arkæologer om deres arbejde i 2019. Foredraget er arrangeret af og afholdes af Museum Østjylland. Vi husker dig på foredraget.

Museets arkæologer har også foretaget en spændende undersøgelse af en gemt og glemt helleristningssten ved Holmegård nord for Ebeltoft.

Og så har museets samarbejde med detektorførerne igen i år givet mange spændende oldsager til Museum Østjylland og danefæ-vurdering.

Hvis du er medlem af museumsklubben, er der gratis adgang. Ellers koster billetten til foredraget 50 kr. Tilmelding sker direkte til Museum Østjylland. Du skal derfor ikke benytte tilmeldingsknappen her på arrangementet - men gå direkte til Museum Østjyllands hjemmeside:  https://museumoj.randers.dk/kalender/randers/arkaeologernes-arbejdsaar 

Museumsklubben:

Det kan være en god forretning for medlemmer af vores forening at blive medlem af Museumsklubben, da Museumsklubben for vores medlemmer kun koster 100 kr. - mod 200 kr. normalt. Årsbogen koster 168 kr. i udsalg. Den får du som medlem af Museumsklubben. Se flere medlemsfordele her:  https://museumoj.randers.dk/om-museet/museumsklubben 

 

Del denne begivenhed