Der er nogle medlemmers indsats for foreningen, som vi gerne vil fremhæve: 

Mød vores æresmedlemmer!

Helge Ø. Nielsen

Stifter af foreningen

Helge har været med til at grundlægge foreningen i 1991. Helge er en meget vidende og særdeles flittig mand i felten og har været aktiv med amatørarkæologien i hele foreningens levetid. Helges evne til at holde styr på logistikken, når foreningen har hjulpet museet ved udgravninger har været altid været knivskarp. Helge har hjulpet på mange fronter herunder med indtegninger og fotografering af jordprofiler og bidraget til registrering af fund, når de kommer ind på museet.

Reno Fiedel

Arkæolog, tidligere ansat ved Museum Østjylland

Reno (arkæolog på Museum Østjylland indtil starten af 2011) har gjort et forbilledligt arbejde for, at foreningen har kunnet være med på museets udgravninger, og Reno har brugt stor energi på at delagtiggøre os amatørarkæologer i alle de aspekter, der kan være i forbindelse med udgravninger og håndtering af oldsager. Dette arbejde har været meget højt værdsat i foreningen.

 Nyhedsbrev: 

Et par gange om året udsender vi nyhedsbrev til vore medlemmer med aktuelt fra lokalområdet, aktuelle foredrag i samarbejde med folkeuniversitetet osv. Selvom du endnu ikke er medlem, kan du sagtens tilmelde dig nyhedsbrevet her.

Adresse:

Randersegnens Amatørarkæologer

c/o Historisk Samfund

Helligåndshuset

Erik Menveds Plads 1

8900  Randers C

Telefon 29 36 49 66

Mail: Udgravning@gmail.com

Søg på hjemmesiden...

Logo spejlvendt.JPG

Find os på facebook

  • Facebook